top of page
Handels- og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

1. GENERELLE OPLYSNINGER

 

Lapero ApS

3400 Hillerød

 

voici@outlook.dk

 

CVR: 42501670

 

2. PRISER 

Hos Lapero ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

2.1 TIDSBEGRÆNSEDE TILBUD

Ved brug af rabatkuponer gælder følgende regler:

Regler/forbehold ved tidsbegrænsede tilbud.

 

3. BETALING

På lapero.dk kan du bruge følgende betalingskort: Visa, Visa/Dankort, Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afsendt. Indtil da er pengene reserveret.

Du vil få en e-mail som fortæller at købet er afsluttet når pengene bliver hævet på din konto.

Alle beløb som er opgivet på www.lapero.dk er i DKK og inkl. moms.

Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Stocket Layer). Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr.) går du ind i et sikret område.

 

4. BESTILLING

Ved bestilling skal navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse oplyses, leveringsform skal vælges og handelsbetingelser skal accepteres før betalingen kan gennemføres.

 

5. PAKNING 

Alle varer som ikke kræver kølekæde bliver leveret i sikret emballage til nærmeste DAO pakke shop nær dig. Alle varer som kræver overholdelse af gældende regler for fødevaresikkerhed (angviet som kølevare på hjemmesiden) bliver leveret med køletransport efter aftalt tid (+/- 2 timer) og sted så du kan sætte varene i køleskabet ved modtaglese.  Efter levering er det købers ansvar at sæt varerne i køleskab, fryser eller anden sted hvor det er nødvendigt.    

 

6. LEVERING

Alle bestilling bliver afsendt så hurtigt vi kan fra du har modtaget ordrebekræftelsen.

Bestillinger som ikke kræver overholdelse af kølekæden bliver leveret med DAO til den nærmeste pakkeshop.

Levering er typiske inden for 48 timer fra afsendings tidspunktet, der kan dog gå op til 3 døgn fra du modtag en email som bekræfter at varen er afsendt til den ligger klar til afhenting.

Bestillinger som indeholder kølevare (angivet på hjemmesiden) bliver leveret med køletransport til aftalt tid og sted (+/- 2 timer) i region hovedstaden (uden Bornholm). Aftalt tidspunkt er tidligst 24 timer efter modtaget bestilling. Skulle der opstå problmer med at levere dine vare inden for aftalt tidspunkt så kontakter vi dig på sms og aftaler et nyt.

Ved bestilling af kølevare acceptere du at chaufføren stiller varerne på det sted som du har angivet i kommentar feltet ved bestillingen.

Alle ordrer leveres gratis.

Lapero ApS  kan ikke holdes ansvarlig for forringelse af varernes holdbarhed eller tyveri efter levering. Ligeledes accepterer du at chaufføren tager et billede af kassens placering som dokumentation for leveringen det aftalte sted.

Hvis du har særlige ønsker til leveringssted (f.eks. carport, kælderskakt, udhus, skur eller nabo) noteres dette under punktet ’tilføj kommentar’ ved check-ud.

Ved levering overgår ansvaret for varerne til køber

 

 7. AFBESTILLING / FORTRYDELSESRET

Afbestilling/Reklamation

Du kan til enhver tid annullere din bestilling, hvis vi ikke har nået at pakke og afsende det bestilte. Kontakte os umiddelbart efter på mail, telefon eller chat som du finder på hjemmesiden. Du kan ligeledes kontakt os på mail, telefon eller chat for kommentarer eller ændringer til din ordre. 

Er der fejl i din leverance fra vores side,skal du kontakte os inden for 24 timer, således at din reklamation er rettidig jf. gældende regler for letfordærvelige fødevarer. Det er vigtigt at du tager et billede af problemet og sender med, så fejlen kan identificeres og en løsning kan findes.

Er emballagen eller varen synligt beskadige SKAL du kontakte os på mail med fotodokumentation med det samme.

Returnering af fødevarer/levnedsmidler

For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN returret. Varen må dog ikke kasseres uden forudgående aftale jf. ovenstående om reklamation.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Ved henvendelse til Center for Klageløsning og andre instanser, bedes du opgive vores mailadresse, så vi kan svare korrekt på henvendelsen: voici@outlook.dk

EU-Kommissionens onlineklageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mailadresse: voici@outlook.dk.

 

8. BEKRÆFTELSE

Når du har foretaget en bestilling sender vi dig umiddelbart efter en ordrebekræftelse via e-mail.

Denne bekræftelse indeholder de oplysninger du har skrevet ind ved bestilling, samt de varer du har bestilt. Er der rettelser til din ordre bedes du kontakte os på voici@outlook.dk

Privatlivspolitik

Hos Lapero ApS ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi prioriterer sikkerheden af dine personlige oplysninger højt, og netop derfor har vi udarbejdet en politik, så du kan se, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger, behandles og beskyttes.

1. Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Virksomheden Lapero ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.

2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles indenfor Lapero ApS. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Lapero ApS. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Det er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.

4. Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx. kreditoplysninger og adresseopdateringer.

5. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

• Oprettelse og administration af din personlige konto på Voici ApS.

• Behandling af dine ordrer og evt. returnering

• Afsendelse af beskeder via sms, mail eller lignende vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende

• Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer

• Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx indsamling af kundefeedback, nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette mv.

• Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information

• Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online

• Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester

• Analyse til optimering af website for at give dig den bedste oplevelse

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

6. Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx. den gældende bogføringslov, som har bestemt, at de personlige oplysninger skal lagres i 5 år. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til voici@outlook.dk . Nedenfor har vi lavet en detaljeret oversigt over, hvilke rettigheder du har som kunde.

6.1 Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Voici, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

6.2 Retten til at overføre data:

Når Lapero ApS  anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os. Det kan f.eks. være e-mail, navn, adresse, telefonnummer mv.

6.3 Retten til at korrigere data:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du kan blot kontakte os via voici@outlook.dk og oplyse os om dine ønsker herfor.

6.4 Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Voici benytter, undtagen i følgende situationer:

• Du har en uafklaret sag hos kundeservice

• Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

• Du har et økonomisk mellemværende med Voici, uanset betalingsmåde

• Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

6.5 Retten til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Lapero ApS retmæssige interesser. Lapero ApS fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

6.6 Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

• Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail

• Ved at sende en mail til voici@outlook.dk med emnefelt “Ønsker ikke direkte markedsføring” og en tekst om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring.

6.7 Retten til begrænset anvendelse:

Du har til enhver tid ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Lapero ApS under følgende omstændigheder:

• Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Lapero ApS retmæssige interesser, skal Lapero ApS begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.

• Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Lapero ApS begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

• Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger

• Hvis Lapero ApS ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

6. Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   

Hos Lapero ApS tager vi databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vi altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte os på Voici@outlook.dk

med emnet “Databeskyttelse -” efterfulgt af din forespørgsel.

7. Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at Lapero ApS behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os på voici@outlook.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

8. Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til l hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 8. marts 2023 kl. 21h15

Privatlivspolitik
bottom of page